Őszi Lovas Tábor
A 2013-es nyári szünidőben

 Heti programok: elméleti és gyakorlati képzések váltakozva napi háromszori étkezéssel (tízórai,ebéd,uzsonna). A program gyakorlati és elméleti. Napi kétszeri lovaglással(időjárástól függetlenül fedelesünkben mindenképp megtartásra kerül) tudás szinttől és időjárástól függően terepen is  a gyakorlati, elméletben pedig a versenyzési valamint a lovarda alapismeretek oktatásával igyekszünk teljes körű képet adni a lovakról és a lovaglásról.

Kiegészítő programjaink: medveotthon látogatás,tanyasi gazdaságunk ősi magyar fajták megnézése(szürke marhák,kecskék,rackák,juhok,mangalicák tyúkok stb.),kemencébe sütés ,kocsizás(érdeklődök,kisgyermekek illetve nem lovagolók számára is lovasprogram)

Ajánlott ruházat: Zárt cipő  lehetőség szerint a lovagláshoz csizma vagy bakancs, hosszú nadrág lehetőség szerint farmer. Kobak vagy biciklis fejvédő esetleg kesztyű rossz idő esetére esőkabát.A nagy melegre való tekintettel sapka,naptej illetve saját kulacs mindenképp szükséges.


 

Telefonszámom megváltozott:

0630/7169775

LovasTábor

 


 

 

 

  

Nagy örömünkre nemrégiben megszaporodott őshonos magyar állattainkkal(racka bárányok,magyartarka borjú,mangalica süldők,szürke marha üsző,kopasznyakú csibék stb.)is ismerkedhetnek a gyermekek fényképek állatóvodáról nem sokára a honlapon.
  • Napi 3 étkezés (tízórai, ebéd, uzsonna)

  • Felügyelet 8-18-ig (szállás előzetes egyeztetés alapján megoldható)

  • Napi kétszeri lovaglás (időjárástól független)

  • A részvételi díj : 4990Ft/nap

A jelentkezéseket idén is az előleg( 5 ezer Ft)befizetésével(utalás is lehetséges) rögzítjük és elfogadást emailen visszaigazoljuk és időrendi sorrendben fogadjuk el max. 15 fő részvételét hetente ezért kérjük mielőbb jelentkezzenek ne legyünk kénytelenek hely hiány miatt lemondani valakit!

Jelentkezés a helyszínen vagy a kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeink valamelyikén, 5000 Ft előleg befizetése mellett(ekkor ha van allergiája vagy különleges étkezési szokása a gyermeknek kérjük jelezze , hogy már ekkor lemondhassuk ha ezt nem tudjuk megoldani ne hétfőn a tábor kezdetekor legyünk kénytelenek hazaküldeni a gyereket!).A jelentkezés az előlegbefizetésekkor érvényes az ekkor még szabad helyek választhatóak ezért ha valakinek fontos az időpont minél előbb jelentkezzen Minden hétfőn érkezéskor kérjük a fennmaradó heti összeget befizetni illetve a dokumentumok alatt letölthető felelősségvállalási nyilatkozat kitölteni és hátuljára kérjük felírni a gyermek esetleges gyógyszer illetve étel allergiáját és az általa nem fogyasztható ételeket(vegetáriánus stb.).Ugyanitt letölthető az allergia gyermek tábor című dokumentum és ez akár elektronikusan is elküldhető részünkre legkésőbb vasárnap estig.

 

 

Időpontok:
jún 17-21
júl 1-5
júl 15-19
júl 29-aug2
aug 12-16

Letöltések
AKTUÁLIS