2023 Nyári Lovas Tábor
Június 19.-től 2 hetente a nyári szünetben!!!!


 

Kedves Lovasok!


Új helyszínen (a Medveotthon másik oldalán, légvonalban 150 méterre eddigi helyünktől) , június 19-től 2 hetente  szünidőben ismét megtartjuk nyári lovas táborainkat.

A táborban minden nap kétszer lovagolunk (délelőtt és délután) és napközben 3 étkezést (tízórai, ebéd,uzsonna) biztosítunk.

A lovastudásnak megfelelően kezdő,közép haladó és haladó csoportok lesznek.

A lovaglás mellett jakuzzi, tó,stb. is lesz a meleg enyhítésére:)

Rossz idő esetén kiegészítő programokkal is várjuk a résztvevőket!


A tábor díja turnusonként 43.000 Ft/turnus/4 nap, 2 lovaglással és 3 étkezéssel. Június 14-ig befizetett előleg esetén 10% kedvezményt biztosítunk.


Helyszíni szállás lehetőséggel (újépítésű,külön fürdőszoba-WC-s,2-3 ágyas szobák) és teljes ellátással is lehetséges táborozni! (A részletekről e-mailben lehet érdeklődni.)


Május 31-ig történő jelentkezés esetén a már hozzám járó, vagy nálunk már táborozó egyesületi tagok a második turnus időpontjára 20% kedvezményt kapnak.

Ezen kívül akik fix órára járnak és megbeszélik a velük egy időpontra járókkal, hogy egy turnusra jönnek, akkor velük a csoport edzésterve szerint tudnánk haladni! 

Péntekig sem a Facebook-on,sem a honlapon nem jelenik meg a tábor, hirdetni pedig csak utána kezdek. 

Elég nagy az érdeklődés,így evvel szeretném biztosítani, hogy első körben a hozzám járók  tudjanak jelentkezni!!!

 

Tábor időpontok(2023 nyár):

 

Jún.  19-22.

Júl. 3-6.

Júl.  17-20.

Júl. 31-aug.3.

Aug. 14-17.

 

Várom mielőbbi jelentkezéseteket a táborokba, mivel  limitált az egy turnusban résztvevők száma és a jelentkezések elfogadása időrendben történik!!!

Többen foglaltok előzetesen a már meghirdetett időpontok alapján helyet. Ezek előfoglalásként 1 hétig érvényesek de a foglalások csak a foglaló( 10.000 Ft ) befizetése után válnak véglegessé! (Erste 11600006-54204300-55459879) 

Amennyiben általunk kerül törlésre az időpont, a foglaló teljes egészében visszajár, ha más ok miatt ti mondjátok le, akkor későbbi időpontra át tudtok foglalni (ha van még szabad hely), de a foglaló a fenti kivétel esetét kivéve nem kerül visszafizetésre!



A lovak és a természet különleges hatással van a gyerekekre, ezáltal a figyelem- és viselkedés zavaros gyerekek felzárkóztatására,a problémák kezelésére nagyon hatékony eszköz a lovaglás.

Pozitív hatással van az önfegyelemre, az érzelmek kontrollálására és a türelemre. 

A lovaglás során számtalan olyan helyzettel találkoznak a gyerekek, ami először nehéznek tűnik, kihívásokkal teli, azonban mikor a saját erejükből teljesítik a feladatot, erősödik az önbizalmuk és kitartóbbak lesznek. 

A ló körüli szabályok betartása nagyon koncentrált figyelmet igényel,ugyanakkor a játékos gyakorlatok segítik az ellazulást, így a lovaglás különösen hatékony hiperaktív gyerekeknél is.

Kérek mindenkit, hogy akinek gyermeke részben vagy egészben a fenti problémákkal küzd,jelezze felénk,mert így a problémának megfelelő szintű csoportok összeállításával jobban tudunk figyelni ezekre a gyermekekre. 

Evvel sok felesleges kudarc élménytől kíméljük meg gyermekünket és valóban életre szóló pozitív élményeket adhatunk neki.



Jelentkezés csak online az alábbi linken:

https://forms.gle/7mvQ46JQeHYU7pUk9

 


Jelentkezés a helyszínen,emailen  vagy a kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeink valamelyikén, egy napos előleg befizetése mellett(ekkor ha van allergiája vagy különleges étkezési szokása a gyermeknek kérjük jelezze , hogy már ekkor lemondhassuk ha ezt nem tudjuk megoldani ne hétfőn a tábor kezdetekor legyünk kénytelenek hazaküldeni a gyereket!).A jelentkezés az előlegbefizetésekkor érvényes az ekkor még szabad helyek választhatóak ezért ha valakinek fontos az időpont minél előbb jelentkezzen Minden hétfőn érkezéskor kérjük a fennmaradó heti összeget befizetni illetve a dokumentumok alatt letölthető felelősségvállalási nyilatkozat kitölteni és hátuljára kérjük felírni a gyermek esetleges gyógyszer illetve étel allergiáját és az általa nem fogyasztható ételeket(vegetáriánus stb.).Ugyanitt letölthető az allergia gyermek tábor című dokumentum és ez akár elektronikusan is elküldhető részünkre legkésőbb vasárnap estig.






 

AKTUÁLIS