panzio

Panzió

Pihenés, feltöltődés a természetben, a lovak közelségében

 

Lovardánk erdők,mezők ölelésében, a Medveotthon mögött, Veresegyház és Mogyoród határán található.
A 4 hektáros ranch-hez tartozó panzió ideális kikapcsolódási lehetőséget nyújt a természet és a lovak szerelmeseinek.

Szállásunk 3 szobával (minden szobához saját fürdőszoba tartozik) várja vendégeit, szobától függően 2-4 fős elhelyezésre van lehetőség.
A folyosón egy kis konyha-étkező helyiséget alakítottunk ki, a ranchen grillezni és bográcsozni is lehet.
A teraszon szauna és egy 7 fős jacuzzi szolgálja a testi-lelki feltöltődést.
A szobákból és a teraszról közvetlen kilátás nyílik a lovakra, akik békésen legelésznek a karámokban. A teraszról kilépve szinte azonnal a lovak közelében érezhetjük magunkat.

Vendégeinknek lehetősége van kipróbálni a lovaglást, képzett lovasoktatóval, nyugodt és megbízható iskola lovainkon.
Egy 20x40-es homokos lovaspálya is a lovasok rendelkezésére áll.

A gyakorlottabb lovasok tereplovagláson is részt vehetnek, körülöttünk a csodálatos terep ideális helyszín lónak és lovasnak egy különleges élményhez.

A környék kirándulók, túrázók és biciklisek kedvelt helyszíne,
közvetlenül mellettünk Natura 2000 minősítésű erdők, rétek, vadfolyosók terülnek el.
Ez az ökológiai hálózat a védett természetes élőhelytípusok, a vadon élő állat- és növényfajok otthona.

Nálunk a természet csendje és a lovak békéje segít megteremteni a belső harmóniát.

 

 



Programok, látnivalók:

Medveotthon                                                                                                                                Mellettünk található az ország egyetlen Medveotthona, ahol a medvék mellett farkasokkal, oroszlánokkal és egyéb vadállatokkal is találkozhatnak a látogatók.

Tavak                                                                                                                                               A Veresegyházi Tavak tanösvény négy tavának partján csodálatos környezetben lehet sétálni, horgászni.

Termálfürdő                                                                                                                                    A gyógyvíz minősítésű termálvizes fürdő Veresegyházán egész évben várja a regenerálódni, gyógyulni vágyókat.

Szabadtéri színház                                                                                                                  Nyári időszakban a Mézesvölgyi nyár szabadtéri színház előadásai is színesítik az estéket.

Fóti Somlyó
A Gödöllői dombság peremén található a Fóti Somlyó túraútvonala, páratlan élővilággal és mesés panorámával.

Nemzeti Botanikus kert – Vácrátót                                                                                          Itt található az ország leggazdagabb élőnövény gyűjteménye, így ez hazánk legjelentősebb botanikus kertje.

Gödöllői Királyi kastély                                                                                          Magyarország egyik legnagyobb és legimpozánsabb barokk kastélya Budapest környékének egyik legérdekesebb látnivalója.



 

 

 

 


 

 


 

AKTUÁLIS